• NL
  • UK

Uitgebreide informatie
Virtualbook is een van de weinige flipbooks die ook werkt met iPads, iphones en ipods. Tevens werkt virtualbook ook op Android en Blackberry.
U hoeft daarvoor niets extra's te doen. Er wordt automatisch een versie aangemaakt die zonder flash werkt. Ideaal ! 

 

Met Virtualbook kunt u zelf boeken maken. Eerst kiest u zelf een formaat, dat kan vierkant zijn, rechthoekig klein of groot dat is aan u. Daarna maakt u een serie plaatjes van die afmeting, en als u deze klaar heeft kunt u met behulp van virtualboek dit tot een online bladerbaar boekje omtoveren!

U heeft de mogelijkheid elke pagina in uw boek / brochure te linken aan een website of direct aan een product op uw webshop bijvoorbeeld.
Tip: maak een mooie kaft en achterkant !  Of wissel foto's af met tekst pagina'sEen lust om mee te werken als u en beetje handig bent met
photoshop bijvoorbeeld !

Bent u dat niet? Dan laat u toch gewoon ons een mooi boekje maken? De kosten zullen u meevallen.

U kunt elke pagina voorzien van een link naar een (product)pagina op een website, zo kan de lezer van uw boekje direct het product wat er te zien is op de pagina kopen in uw webshop bijvoorbeeld.

Vergeet ook niet een leuke voorkant en achterkant te maken! En maak eventueel een inhoudsopgave en een persoonlijk voorwoord!

 
 

 
Een boek / brochure / catalogus kan veel pagina's bevatten. Daarnaast kunt u verschillende boeken tegelijk online hebben. Door het duidelijke systeem met realtime preview ziet u meteen welke boeken en welke pagina's u online heeft staan  en in welke volgorde. U kunt zelfs achteraf   alles nog wijzigen, de volgorde van de pagina's, maar ook links. logo's achtergronden en zelfs het formaat van het boekje. Het is dus ook altijd eenvoudig om uw brochures uit te breiden met meer pagina's. Zo kan u op basis van de feedback van klanten heel snel dingen aanpassen. Door het duidelijke overzicht behoudt u de controle, de vrijheid tot altijd aanpassen en snelheid van werken.
 

 

 
Meer boeken? Geen probleem. Maak uw eigen serie op een mooie overzicthpagina die u bovendien ook nog zelf kan voorzien van een bijpassende achtergrond. (pro account) De boeken worden automatisch netjes gerangschikt in een grid van 2x2, 3x3, of 4x.. Er is geen limiet. U kunt alle brochures / boeken op 1 overzichtspagina zetten of thematisch op meerdere overzichtpagina's. Elke overzichtspagina heeft zijn eigen link zodat u makkelijk hiermee kan werken in de email, op sociale netwerken of op uw website / webshop.
 

 

 

 

 

Wij houden niet van allerlei (ongevraagde) knoppen in beeld! U vast ook niet. Alleen de hoog nodige zijn in beeld, de rest is weggewerkt achter een inklapbaar controle panel. U wilt uw aandacht op uw brochure en niet op allerlei bijzaken zoals knoppenbalken en toolbars! 

In  het uitklap panel vindt u de volgende functies: Een pagina overzicht zodat u snel door uw pagina's heen kan kijken zonder ze allemaal te hoeven openen. U hoeft hiervoor dus niet helemaal ''uit'' uw boekje naar een overzicht en weer terug, het is altijd beiden in beeld en werkt tegelijkertijd.

Daarnaast is er een printfunctie, uw klanten kunnen dus uw boekjes niet opslaan, dit is met opzet zo gedaan. Printen kan echter wel dus.


Met de 'zet in mijn favorieten' functie kunnen uw klanten in 1 muisklik een favoriet naar uw boekje maken, wel zo handig!

Met de 'Tip een kennis' ook wel tell-a-friend knop genaamd, kunnen uw lezers andere mensen op de hoogte brengen van uw boekje / brochure. Dit verhoogt weer de attentie waarde. Maakt u iets wat de moeite waard is, dan zal dat als een olievlek bekend kunnen worden!

Hiernaast vindt u de Mute button, indien u muziek heeft ingesteld kan men dit hiermee uitzetten, kan handig zijn!

Tenslotte vindt u de 'maximaliseer' button in het panel waarmee u de mogelijkheid biedt tot fullscreen bekijken van uw boekje / brochure.

 


 

 


 

 
Zet het helemaal naar uw eigen hand: 

- Zet uw eigen logo in het uitschuifpanel, wel zo sjiek, zo lijkt het uw eigen inhouse systeem! (pro-account) Tip: maak uw logo 215x85 pixels! Gewoon een jpg is prima. Knopje 'kies/browse logo' opslaan en het staat erin!

- Kies uw eigen achtergrond. Wij hebben een mooie collectie achtergronden waar u uit kan kiezen voor uw boekje / brochure. Regelmatig komen er weer nieuwe achtergronden beschikbaar. Heeft u een bepaald verzoek? Stuur ons een email en wij maken hem voor u.

- Heeft u zelf een mooie achtergrond? Ook mogelijk ! (pro account). Heel simpel te uploaden, en natuurlijk alleen op uw account is deze achtergrond dan beschikbaar.